Forum o piorach wiecznych
http://www.forumopiorach.net/

Czy tylko mi Forum nie działało kilka dni?
http://www.forumopiorach.net/viewtopic.php?f=10&t=14162
Strona 1 z 1

Autor:  Topazowy [ wtorek, 31 sierpnia 2021, 20:24 ]
Tytuł:  Czy tylko mi Forum nie działało kilka dni?

Jak w temacie. Czy tylko ja miałem problemy i komunikat : upload your website into the public_html ?
Kilka dni smutku miałem.

Autor:  Oxford [ wtorek, 31 sierpnia 2021, 20:53 ]
Tytuł:  Re: Czy tylko mi Forum nie działało kilka dni?

Wszystkim nie działało. Była awaria na serwerze.

Autor:  ddntp [ wtorek, 31 sierpnia 2021, 20:54 ]
Tytuł:  Re: Czy tylko mi Forum nie działało kilka dni?

Nie tylko Ty. Awaria podobno była, nie znam szczegółów. Na szczęście już wszystko działa :D

Autor:  MKOL [ wtorek, 31 sierpnia 2021, 21:41 ]
Tytuł:  Re: Czy tylko mi Forum nie działało kilka dni?

Ja już przez chwilę myślałem, zwłaszcza po ostatnim komunikacie, że Forum odeszło do historii bez pożegnania. Cieszę się, że to tylko kilkudniowa nieobecność :)

Autor:  MarcinEck [ wtorek, 31 sierpnia 2021, 21:45 ]
Tytuł:  Re: Czy tylko mi Forum nie działało kilka dni?

Podobnie i ja

Autor:  And [ wtorek, 31 sierpnia 2021, 21:58 ]
Tytuł:  Re: Czy tylko mi Forum nie działało kilka dni?

Była dość poważna awaria no i okres urlopowy, więc trwało to trochę dłużej niżbyśmy chcieli.

Autor:  Topazowy [ wtorek, 31 sierpnia 2021, 22:39 ]
Tytuł:  Re: Czy tylko mi Forum nie działało kilka dni?

Podziękowania więc Administratorom za zwrócenie nam FORUM. Bo bez FORUM jak bez atramentu w piórze.

Autor:  Agnes [ środa, 1 września 2021, 00:01 ]
Tytuł:  Re: Czy tylko mi Forum nie działało kilka dni?

Już jest! :)

Autor:  PanKleks [ środa, 1 września 2021, 12:35 ]
Tytuł:  Re: Czy tylko mi Forum nie działało kilka dni?

MKOL napisał(a):
Ja już przez chwilę myślałem, zwłaszcza po ostatnim komunikacie, że Forum odeszło do historii bez pożegnania. (...)


Myślałem dokładnie tak samo i tak mnie to przybiło, że nie miałem nawet ochoty do nikogo dzwonić i dopytywać.
Od jakiegoś czasu bardzo mało tu piszę, ale czytam forum codziennie. Wrosłem w forum, a forum wrosło we mnie. Kiedy zniknęło, to tak, jakbym stracił oko czy nogę.
Nie róbcie mi tego więcej.

Jak dobrze, że jesteście. :P

Autor:  MarcinEck [ czwartek, 2 września 2021, 07:18 ]
Tytuł:  Re: Czy tylko mi Forum nie działało kilka dni?

@PanKleks bardzo trafnie (i bardzo ładnie) to ujął.
Ja też odczuwałem ewidentny syndrom odstawienia ... :-)

Autor:  pomidorium [ czwartek, 2 września 2021, 21:35 ]
Tytuł:  Re: Czy tylko mi Forum nie działało kilka dni?

Mnie dopadło czarnowidztwo i zrobiło się bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo przykro, że tak bez pożegnania FOP się zamknęło!

Nota bene, jak się tak dobrze przyjrzeć to słowo "bardzo" wygląda śmiesznie.

Dobrze, że mam choć kilka kontaktów z forumowiczami, a oni z kolejnymi. Obiecajcie, że w razie najgorszego pozbieramy się.

Strona 1 z 1 Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/